SpareSpace bij jou in de buurt

SpareSpace bij jou in de buurt

Een SpareSpace-plek in jouw buurt?

De realisatie van het digitale SpareSpace platform en de fysieke events krijgt steeds meer vorm. Ons platform is klaar en zal zich het komende half jaar verder ontwikkelen. Het is een platform waarmee we veel ondernemerschap gaan vinden, verbinden en richting onderneming gaan helpen. Dit kan ook in jouw omgeving!

Ons doel is om in 2018-2019 SpareSpace continue op 6 internationale locaties aanwezig te laten zijn om zo alle deelnemers de mogelijkheden van internationaal ondernemen te laten ervaren.

Kijk op onze Facebookpagina voor voorbeelden van ondernemers die via SpareSpace in een winkelpand met hun onderneming zijn gestart. Enne, vergeet ons niet te liken!

Wij zetten ons nu en in de toekomst verder in om ondernemerschap zichtbaar te maken in de wijken en winkelstraten van Nederland (en daarbuiten).

Wil je dat een van de zes SpareSpace-hubs bij jou in de buurt komt? En wil je deel uitmaken van een innovatief maatschappelijk, maar vooral ondernemend platform? Laat het aan ons weten en we komen langs.