Over SpareSpace

Over SpareSpace

Over ons!

Na de zomer gaat SpareSpace los met nieuwe abonnementsvormen waarmee jouw onderneming verder geholpen zal worden. Je kunt kennismaken met SpareSpace en collega ondernemers en deelnemen aan onze gave, fitte, events. Ook kun je kiezen voor een plek in ons nieuwe clubhuis of een eigen werkplek daarbinnen of elders. We hebben 9 pakketten waar je jouw benodigde instrumenten uit kunt kiezen waar wij de beste experts voor deze fase van jouw onderneming achter de hand hebben. Je leest hier snel meer over. Mocht je al interesse hebben, laat het weten!

SpareSpace heeft nu 23 winkels geopend. In iedere winkel helpen 2-4 nieuwe ondernemers elkaar met groeien. Wij ondersteunen deze ontwikkeling door de inzet van experts en ons netwerk. SpareSpace is aangemerkt als landelijk experiment wijk economie├źn en doet mee aan Europese projecten die gericht zijn op sociale innovatie.

Ons concept werkt en daar zijn we best trots op. Door de ontwikkeling van ons eerste ondernemersplatform in Rotterdam groeien we. We zijn een onderneming met een duidelijk maatschappelijk doel: het vinden en verbinden van verborgen ondernemers en het mogelijk maken dat zij overal van start kunnen gaan met hun onderneming.