Over SpareSpace

Over SpareSpace

Over ons!

SpareSpace is een netwerk gedreven bedrijf om jouw onderneming verder te helpen. Samen met 9 lokale experts in Rotterdam en werkplekken voor jou op een toplocatie in Rotterdam ondersteunen we ieders ontwikkeling. Ondernemerschap is niet altijd gemakkelijk en leuk maar biedt wel veel vrijheid en mogelijkheden. Wij nemen drempels voor je weg. Je kunt kennismaken met SpareSpace en collega ondernemers en deelnemen aan onze gave, fitte, events. Ook kun je kiezen voor een plek in ons nieuwe clubhuis of een eigen werkplek daarbinnen of elders. Kie je pakket met de experts welke jij nodig bent en met ruimte in Rotterdam. Flex of vast voor jou en je collega's. Vanuit ons ondernemerslab samen werken aan ieders ontwikkeling. Anders dan slechts een flexplek, besloten, voor jou.

SpareSpace heeft nu 23 winkels geopend. In iedere winkel helpen 2-4 nieuwe ondernemers elkaar met groeien. Wij ondersteunen deze ontwikkeling door de inzet van experts en ons netwerk. SpareSpace is aangemerkt als landelijk experiment wijk economie├źn en doet mee aan Europese projecten die gericht zijn op sociale innovatie.

Ons concept werkt en daar zijn we best trots op. Door de ontwikkeling van ons eerste ondernemersplatform in Rotterdam groeien we. We zijn een onderneming met een duidelijk maatschappelijk doel: het vinden en verbinden van verborgen ondernemers en het mogelijk maken dat zij overal van start kunnen gaan met hun onderneming.